:

:

TV Most

Foto: Vijesti

clock

Januar 28, 2021   12:56

0

203

Čađenović: Sprečeno više likvidacija u proteklih 10 dana

U Crnoj Gori je Specijalno državno tužilaštvo u saradnji sektorima Uprave policije u proteklih 10 dana sprečilo više likvidacija u Tivtu, Budvi, Podgorici i Baru.

 

Specijalni državni tužilac Saša Čađenović je na zajedničkoj pres konferenciji Uprave policje i SDT, rekao da je 22. januara jedna osoba trebalo da bude ubijena u Podgorici, a dve na Aerodromu u Tivtu.

Na zajedničkoj pres konferenciji Uprave policije i SDT, Čađenović je rekao da je u Podgorici ubistvo planirano podmetanjem eksplozivne naprave ispod automobila, koji bi bio aktivran dok je automobil u pokretu na, kako je rekao, semaforu.

Čađenović je kazao da realizacija ovog kriminalnog plana prekinuta u trenutku izvršenja krivičnog dela.

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su 27. januara tri osobe koje su prenosile plastični eksploziv velike razorne moći, rekao je Čađenović i dodao je su uhapšene osobe sa inicijalima T.H M.M i I.D.

Ova grupa je, kazao je, nameravala da izvrši likvidaciju u Baru.

Radovanu Stanišiću i Milu Jovanoviću, koji se osumnjiče da su pripremali ubistvo Beograđana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića, ranije ove sedmice određen je pritvor.

Izvor: T a n j u g

Specijalno državno tužilaštvoCrna GoraUprava policijelikvidacijeSaša Čađenović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva