:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Decembar 21, 2018   16:07

0

264

Đorđević i Čepurin o unapređenju saradnje u oblasti rada

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom o unapređenju saradnje u oblasti rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja.

Ministar Đorđević se na početku razgovora osvrnuo na izuzetno dobre i prijateljske odnose dve zemlje, posebno kada je reč o strateški važnim pitanjima, što potvrđuju i česti susreti najviših predstavnika dveju država.

„Odnosi Srbije i Rusije imaju ogroman potencijal, a to je dobra osnova da se zajedničke aktivnosti u oblasti rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja podignu na još viši nivo“, rekao je Đorđević.

Ministar je istakao da su tradicionalno dobri odnosi još više učvršćeni prijateljstvom predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Vladimira Putina.

Đorđević je rekao da se nada da će i njegov nedavni boravak u Moskvi doprineti unapređenju saradnje dve zemlje i zahvalio se ambasadoru Čepurinu na konstantno pruženoj podršci Republici Srbiji.

Ambasador Čepurin istakao je da su uzajamne posete dobar znak da odnosi Rusije i Srbije idu u pravom smeru, dajući dobre i plodotvorne rezultate i izrazio spremnost i želju da svojim ličnim zalaganjem poboljša resornu saradnju u svim oblastima od zajedničkih interesa.

Izvor: Танјуг

Zoran ĐorđevićAleksandar Čepurin
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva