:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Oktobar 14, 2019   8:23

0

90

Faktor plus: Sve je isto posle izbora na KiM

Čak 62 odsto građana Srbije smatra da izbori na KiM neće bitno uticati na razgovore Beograda i Prištine, navodi se u poslednjem istraživanju agencije Faktor plus.

Prema istraživanju koje je preneo "Blic", 16 procenata građana Srbije smatra da će pregovori u potpunosti stati, 10 odsto da će se ubrzati, dok 12 odsto nije znalo odgovor na ovo pitanje.

Na pitanje postavljeno pre vanrednih parlamentarnih izbora na KiM 6. oktobra, hoće li pratiti to glasanje, 32 odsto ispitanih je odgovorilo da će to činiti donekle, a 30 procenata da neće jer im to nije bitno.

Petnaest odsto ispitanih je reklo da će izbore pratiti sa velikom pažnjom, a isti procenat građana je rekao da neće uopšte jer te izbore ne priznaje, dodaje se u istraživanju.

Kada im je postavljeno pitanje kako će se ishod izbora odraziti na život Srba na KiM, čak 74 odsto ispitanika je odgovorilo da će sve ostati kao što je i bilo, 10 procenata je reklo da će Srbi imati još gori tretman, a samo četiri procenta je mišljenja da će Srbima biti bolje.

Na ovo pitanje nije želelo da odgovori 12 odsto ispitanih.

Izvor: Танјуг

KiMizboridijalog Beograda i Prištine
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva