:

:

TV Most

clock

Avgust 14, 2023   14:04

0

92

Fudbaleri AEK-a doputovali u Zagreb na meč sa Dinamom u kvalifikacijama za LŠ

Fudbaleri grčkog AEK-a doputovali su danas u Zagreb gde će u utorak odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama, prenose hrvatski mediji.

Hrvatska policija pojačala je mere bezbednosti na aerodromu i na putu do hotela gde su smešteni fudbaleri i stručni štab šampiona Grčke. Indeks navodi da je autobus sa delegacijom AEK-a na putu od aerodroma do hotela bio pod jakim obezbeđenjem policije.

Takođe, oko hotela gde su smešteni fudbaleri grčkog šampiona raspoređene su jake policijske snage.

Hrvatska policija je utakmicu između Dinama i AEK-a proglasila mečom visokog rizika. Evropska fudbalska unija (UEFA) je još ranije saopštila da na mečevima dva kluba neće da bude gostujućih navijača.

Navijač AEK-a Mihalis Kacuris je ubijen u noći između ponedeljka i utorka u Atini u sukobima sa pristalicama Dinama, dok je povređeno osam osoba. Hrvatski navijači su napali pristalice domaćeg tima uoči meča dva kluba, koji je trebalo da bude odigran u utorak u Atini.

UEFA je istog dana otkazala duel u Atini i odlučila je da prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ bude odigran u utorak od 20 sati u Zagrebu, a revanš je na programu 19. avgusta u glavnom gradu Grčke.

Izvor: T a n j u g

HrvatskaZagrebAEKDinamofudbal
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva