:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Novembar 27, 2021   21:33

0

214

Lazić: Dok je Aleksandra Vučića, SNS i Srpske liste, biće sigurno i nas na KiM

Na svečanoj akademiji u Štark areni u Beogradu, gde Srpska napredna stranka obeležava 13 godina od osnivanja, prisutnima se obratio i dr Bratislav Lazić, hirurg i profesor Medicinskog fakulteta Prištinskog univerziteta, koji je predsedniku Srbije preneo srdačne pozdrave sa KiM .

U trenutku kada je dr Lazić izlazio na binu više minuta se orilo "Kosovo je srce Srbije".

"Svaki Srbin danas gleda u svog predsednika, i veruje mu jer zna da svaki trenutak i svaka borba je usmerena na naš opstanak i ostanak na večnim ognjištima. Ne postoji srpska sredina na Kosovu gde nije stigla pomoć našeg predsednika. Unazad 40 godina se nije ulagalo na Kosovu kao što se to čini sada", rekao je Lazić.

On je naglasio da je najvažniji osećaj koji sada Srbi na KiM imaju osećaj sigrunosti, zahvaljujući jačanju ekonomske i političke pozicije Srbije. Lazić je dodao da će zato uvek učestvovati u domaćinskoj izgradnji naše Srbije.

"Mi Srbi nismo neko ko krade tuđi identitet, ne posežemo za jabukom u tuđem dvorištu. Želimo mir sa svima, ali čuvamo našu kulturu i grobove naših predaka, ma koliko bila velika sila koja nas pritiska. Čuvamo i branimo jer to pripada celokupnom srpskom rodu", naglasio je dr Lazić.

"Dok je Aleksandra Vučića, našeg predsednika, SNS i Srpske liste, biće sigurno i nas na Kosovu i Metohiji", istakao je.

Izvor: TV Most

Bratislav LazićSNSAleksandar VučićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva