:

:

TV Most

clock

Maj 26, 2023   16:14

0

126

Mali: Verujemo u Srbiju bez podela, ujedinjeni i složni smo nepobedivi

Ministar finansija i potpredsednik SNS Siniša Mali izjavio je danas da je došao na skup "Srbija nade" da bi, kao i svi ostali, podržao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju bez podela.

Mali je rekao da je pešice došao na skup i da već sada na potezu  od Glavne pošte do Tašmajdana ima oko 7.000 ili 8.000 ljudi.

"Došli smo da podržimo našeg predsednika i Srbiju i da pokažmeo koliko nam je stalo do normalne i pristojne Srbije i Srbije bez podela, i da pokažemo kako možemeo da budemo ujedinjeni i složni, jer je samo tada  Srbija nepobediva", rekao je Mali za TV Pink.

Poručio je da možemo da budemo ujedinjeni i da očekuje da se presednik obrati na taj način svim građanima.

"Moramo da idemo napred i krenemo dalje posle tragedija koje su nas zadesile. Ne smememo dozvoliti da nas bilo ko podeli, ne žlelimo da budemo solidarni.Hoćemo da jedni druge podržimo i na današnjem skupu ćemo pokazati da smo svi jedna velika porodica i da se borimo za  našu lepu i uspešnu Srbiju. Ovo će biti najveći skup ikada. Kada naša deca kasnije budu pogledala jednog dana taj skup biće ponosni na nas", istkao je Mali.

To će biti skup na kome smo definisali razliku i definisali kako će zemlja da se razvija u narednom periodu.

"Neka bude da sam sednvičar, svi koji su došli sa mnom su pojeli jedan sendvič, da ne budemo glasni", rekao je Mali i dodao da ne vidi šta je tu problem.

"Ujedinjeni i složni, mi smo nepobedivi", poručio je Mali.

Izvor: T a n j u g; Foto: T a n j u g

Siniša MaliSrbija nade
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva