:

:

TV Most

clock

Decembar 04, 2023   15:10

0

237

Petković: Đilasovci se u Gračanici proveli kao bosi po trnju

Đilasovi borci za nezavisno Kosovo danas su se u Gračanici proveli kao bosi po trnju jer nije bilo čestitog Srbina koji je želeo da se slika ili razgovara sa njima!", ocenio je član Predsedništva SNS-a Petar Petković.

"Aleksić, Ćuta, Milivojević koji su od strane Đilasa poslati na ekskurziju po Kosovu i Metohiji da na muci srpskog naroda skupe neki jeftin politički poen i podrže Kurtijevu antisrpsku politiku dobili su od Srba ono što i zaslužuju - prezir i ignorisanje!", naveo je Petković 

Kako je istakao Petković, među jednocifrenim brojem onih koji su bili sa njima našao se i Srbin koji je prodao zemlju Albancima i to u najteže vreme za srpski narod - odmah posle 1999. godine. 

"To je, uz nezavisno Kosovo, politika za koji se Aleksić, Ćuta i Milivojević zalažu, da što više srpske zemlje pređe u ruke Albanaca, dok država Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem gradi nove kuće i stanove za naše ljude da podrži njihov ostanak i opstanak na ovim prostorima", naglasio je Petković.

Petković je dodao da "zbog toga upravo Kurti i dozvoljava ulazak na KiM za Đilasove opozicionare ne bi li preko njih ostvario svoju ideju i san o obesrbljenom Kosovu i Metohiji, dok u isto vreme brani ulazak svim predstavnicima države Srbije".

"Može Kurti do sutra da podržava Đilasovu listu “Srbija protiv nasilja” i da im zahvaljuje za to što ne smeju da ga pomenu u svojim govorima, već po diktatu iz Prištine i stranih ambasada napadaju državu Srbiju i predsednika Vučića, Srbi će im odlučno odgovoriti 17. decembra apsolutnom podrškom svojoj državi i predsedniku Vučiću!", zaključio je član Predsedništva SNS-a Petar Petković.

Kandidati za poslanike ispred koalicije "Srbija protiv nasilja" na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji posetili su danas Gračanicu.

Oni su pozvali birače da glasaju 17. decembra i poručili im da su protiv kosovske nezavisnosti.

Sa predstavnicima koalicije "Srbija protiv nasilja" razgovaralo je dvadesetak građana.

Izvor: TV Most, saopštenje; Foto: T a n j u g

KiMPetar PetkovićGračanica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva