:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Jul 04, 2023   14:27

0

98

Petković: Trajković po starom običaju napada Srbe istom jačinom kao i Kurti

Član Predsedništva SNS Petar Petković ocenio je danas da Rada Trajković po "dobrom starom običaju" napada Srbe sa KiM istom jačinom kao što to radi njen šef Aljbin Kurti, kao i da po istoj "ideološkoj matrici" glavnu krivicu za eskalaciju krize prebacuje na Beograd. 

On je tako reagovao na intervju Trajković u kome je navela da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "instalirao mafiju na vlasti, predvođenu Veselinovićem, Radoičićem i šefom policije za sever Bojićem, koji 10 godina rade aktivno na kriminalizaciji ne samo severa Kosova", kao i da se od nje neće čuti nijedna reč o nevino uhapšenim i prebijenim Srbima.

"Beograd čini sve da sačuva mir, ali država i predsednik Aleksandar Vučić nikada neće dozvoliti novi pogrom i proterivanje Srba koliko god se Rada Trajković upinjala da pomogne Kurtiju da ostvarimsvoj cilj koji podrazumeva KiM bez Srba. Ništa čudno za nekoga ko je odavno napustio srpski nacionalni korpus, zarad ličnog interesa. Po Radi Trajković, Kurti svojim nasilnim antisrpskim akcijama izaziva podozrenje kod Albanaca, ali ne i kod nje. Ona je već navikla da šuruje sa deklarisanim antisrbima poput Bernarda Kušnera, te joj ne pada teško da i u ovom nikada težem trenutku po Srbe na KiM radi protiv interesa sopstvenog naroda", rekao je Petković.

On dodaje da Trajković, dok priznaje da je za nju KiM odvojeno od Srbije, sa svojim prijateljima Kurtijem i Svečljom kriminalizije sve časne Srbe sa KiM koji se suprotstavljaju njihovom nasilju i velikoalbanskom teroru, čime im "priprema teren, stvara prostor i daje alibi za nove jednostrane antisrpke akcije usmerene protiv našeg golorukog naroda".

Izvor: T a n j u g

Petar PetkovićRada TrajkovićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva