:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Februar 26, 2021   13:51

0

122

Postoje nova saznanja, možda odložimo sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala bude odložena Sednica saveta za nacinalnu bezbednost koja je bila zakazana za danas.

"Dobio sam određene informacije pa je moguće da pomerimo održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, velike su teme, ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja u borbi države protiv kriminala.

Dobićete obaveštenje da li smemo večeras ili moramo da sačekamo još dva ili tri dana da vas upoznamo sa činjenicama do kojih smo došli u borbi sa orgnaizovanim kriminalom, rekao je Vučić.

U svakom slučaju ta borba će biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onih kojim im se ne dopadaju način rešavanja problema, poručio je Vučić.

" Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbji biće blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome i bilo kome dogodi", rekao je Vučić.

Izvor: Танјуг

Vučićsednica Saveta za nacionalnu bezbednost
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva