:

:

TV Most

clock

Septembar 06, 2022   17:27

0

218

Srpska lista: Medijski napadi na Radoičićevu decu protivzakoniti i nedopustivi

Napad albanskih medija pod kontrolom Aljbina Kurtija na maloletnu decu potpredsednika Srpske lista Milana Radoičića je nastavak progona i crtanje mete na čelo nevine i nedužne dece što je protivzakonito i nedopustivo, saopštila je Srpska lista.

"Nakon svih laži, kleveta i montiranih procesa protiv našeg potpredsednika Radoičića sada su Prištini meta čak i maloletna i nevina deca zato što nose prezime Radoičić. Očigledno kada su u pitanju srpska deca za albanske medije ne važe ni novinarski kodeksi, niti etika ni poštovanje prava deteta", navodi se u saopštenju Srpske liste

Srpska lista ocenila je da je najstrašnije od svega što niko od nadležnih organa nije reagovao na ovaj brutalni napad. Ostali su nemi i policija, i tužilaštvo ali i novinarska udruženja, Nezavisna komisija za medije, kao i međunarodne i nevladine organizacije koje se predstavljaju kao borci za poštovanje ljudskih prava".

"Srpska lista pruža podršku porodici Radoičić, posebno nedužnoj deci i zahteva da se odgovorni za ovaj sramni i kukavički tekst kazne od strane nadležnih organa, a medij koji je ugrozio mir, sigurnost i spokoj dece odmah pozove na odgovornost i zabrani", poručuje se u saopštenju Srpske liste. 

Izvor: TV Most, saopštenje; Foto: Srpska lista

KiMSrpska listamedijinapadiMilan Radoičić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva