:

:

TV Most

clock

April 11, 2021   21:35

0

12866

Srpska lista osudila pritisak na igumana manastira Visoki Dečani oca Savu Janjića

Srpska lista najoštrije je osudila pritisak Saveta za ljudska prava na igumana manastira Visoki Dečani Savu Janjića i Srpsku pravoslavnu crkvu uopšte zbog izrečene istine o ugroženosti srpskih svetinja na Kosovu i Metohiji, koja je konstatovana od strane nezavisnih međunarodnih institucija, i ovom prilikom javno su pozvali Vladu u Prištini i ostale institucije da se ograde od ovakvih stavova a odgovorne koji sprovode kampanju kriminalizacije oca Save Janjića pozovu na odgovornost.

Srpska lista podseća da je manastir Visoki Dečani više puta bio meta, čak i oružanih napada, i da je godinama unazad na listi ugroženih objekata od značaja za hrišćansku i svetsku kulturu uopšte.

Bratstvo manastira Visoki Dečani na čelu sa ocem Savom Janjićem živi okruženo Albancima, i svako etiketiranje kojem je  on izložen je najdirektnija pretnja njegovoj i bezbednosti samog manastira, i to je apsolutno opasno i nedopustivo.

Namera da se Srbima uvede verbalni delikt kako bi se zaustavila istina, i svetu se ne predoči u kakvim uslovima živi srpski narod i sveštenstvo Srpske Pravoslavne Crkve na Kosovu i Metohiji, je neprihvatljiva i mi na to nikada nećemo pristati.

KiMSava JanjićVisoki Dečani
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?