:

:

TV Most

clock

Avgust 26, 2021   18:06

0

148

Stefanović najoštrije osudio pretnje deci predsednika

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović najoštrije je osudio pretnje koje su putem društvene mreže Tviter upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Pozivam celokupnu javnost u Srbiji da osudi ovakva monstruozna ponašanja, koja već odavno prelaze granicu svake pristojnosti. Porodica je najveća svetinja u životu svakog čoveka, a od napadanja nečije dece zaista nema ni nižeg, ni primitivnijeg postupka", rekao je ministar Stefanović, a navedeno je u saopštenju koje je dostavio medijima.

On ističe da je "zgrožen potpunim odsustvom ljudskosti pojedinaca" koji se kriju iza lažnih profila na društvenim mrežama.

"Nije prvi put da se preti deci predsednika Vučića i da im se upućuju salve besramnih uvreda. Sasvim je očigledno da kao društvo u Srbiji nismo do sada bili dovoljno glasni u osudi takvih postupaka i smatram da je krajnje vreme da kao zemlja pristojnih ljudi to učinimo svi. Takve uvrede ne smeju biti upućene nijednom detetu u Srbiji i svakako ne deci čoveka koji uživa najveće poverenje našeg naroda", rekao je Stefanović.

Izvor: Танјуг

StefanovićVučićpretnjeosuda
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva