:

:

TV Most

Foto: Kurir

clock

Jun 18, 2022   10:50

0

182

Stefanović: Profesionalni proizvođači laži, nisam koristio Skaj aplikaciju

"Prošlo je više od godine, otkako su me mediji koji navodno znaju sve tajne optuživali da sam koristio Skaj-aplikaciju da bih komunicirao sa okorelim kriminalcima. Danas ponovo to rade – nekada sam komunicirao sa Veljkom Belivukom, sada sa Darkom Šarićem. Možda će objaviti i da sam pejdžerom komunicirao sa Arkanom, faksom sa Sopranom, a nevidljivim mastilom sa Al Kaponeom. Ovim profesionalnim proizvođačima laži očigledno ponestaje mašte, pa ponavljaju istu izmišljotinu. Nije im to prošlo ni ranije, a neće ni sada", naveo je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović u pisanoj izjavi.

"I kada sam prvi put napadnut od proizvođača medijskih laži da sam koristio Skaj-aplikaciju, tražio sam od naših državnih organa, pre svega MUP-a i BIA da objave ko je sve koristio tu aplikaciju. To tražim i danas", kaže Stefanović i dodaje da ponovo, kao i pre godinu dana, traži od svih međunarodnih službi i naših partnera da objave sadržaj komunikacija koju su vodili kriminalci, a naročito ako je tu bilo i državnih službenika, jer je to od značaja i za javnost i za istinu.

"Nikada niko neće naći moje učešće u tome, jer nikada nisam koristio Sky-telefon i aplikaciju, a kamoli da sam komunicirao sa najokorelijim kriminalcima. Govorio sam to i pre godinu dana, a govorim i sada, jer ta istina je nepromenljiva", ukazuje ministar odbrane.

"A nepromenljiva je, izgleda, i laž da se ko zna zbog čega ponovo dovodim u vezu sa kriminalcima. Bez obzira što niko nikada nije iskazao ni najobičniju sumnju, a kamoli dokaz da se tako nešto dogodilo, jer se prosto – nije dogodilo. Događa se samo prljava i lažljiva kampanja protiv mene na nekim naslovnim stranama, koja će po običaju dobiti i svoj nastavak, ali na njihovu žalost nikada neće imati ni gram istine", ocenjuje se u Stefanovićevom saopštenju.

On je pdsetio da je mnogo puta apelovao i na državne organe da svaku optužbu koju su ovi mediji izneli provere i ispitaju i da je pri tome sam uvek bio spreman da im u tome pomogne svojom punom saradnjom.

"Tražio sam i od tih nazovi medija, a sada i ponavljam, ako već imaju pouzdane izvore i saradnike koji im donose tačne informacije, neka daju bilo kakav dokaz za laži protiv mene. Toga nema, ima samo laži i fabrikacija koje se sada još i ponavljaju, jer valjda misle da će sto puta ponovljena laž jednom postati istina", objašnjava Stefanović i tvrdi da do toga neće doći.

Kako je rekao, kod njih svega ima, samo nema informacija o tome ko je, zaista, komunicirao sa kriminalcima i mafijašima preko Skaj-aplikacije i ko je šta kome poručivao.

"Umesto toga, što bi zaista bilo u službi istine i pravde, dobijamo opet čiste laži, odavno demantovane i prljavu kampanju bez ijednog dokaza" zaključuje ministar Nebojša Stefanović u svom saopštenju i ponovo poziva nadležne službe i organe pravosuđa da utvrde ko je koristio ovaj vid komunikacije sa kriminalcima i mafijom i koji je sadržaj tih razgovora.

Izvor: RTV

Nebojša StefanovićSkaj aplikacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva