:

:

TV Most

clock

Decembar 26, 2022   15:07

0

124

Vujičić: Očekujem od Rade Trajković i Nenada Rašića da se na kraju poklone pred spomenikom Jašarija

Poslanica sa Kosova u Skupštini Srbije Danijela Vujičić je gostujući na TV Pink kazala da zapadna međunarodna zajednica premijera Kosova Aljbina Kurtija podržava u otvorenom progonu Srba.

Vujičić je, na pitanje novinara da li Kurti može biti zaustavljen, kazala da može.

"Naravno da može, i ne treba da mislimo da ne može. Ništa on tu nije, osim dela međunarodne zajednice koji ga podržava u ovom otvorenom progonu Srba, a imamo nažalost i one Srbe koji samo imaju srpska imena i prezimena, i ništa više. Imamo Nenada Rašića ministra u tzv. Vladi Kosova, neka mu je na čast, on je glasao za formiranje Organizaconog odbora za obeležavanje 15 godina od proglašnjena nezvisnosti Kosova i 25 godina OVK. To je uradio jedan Srbin, koji se zove Nenad Rašić. Očekujem na kraju od Rade Trajković i Nenada Rašića da se poklone pred spomenikom Adema Jašarija, da odnesu vence i da kažu jasno šta misle pred celim svetom", istakla je Vujićić.

Vujičić je povodom prištinskog spiska Srba za hapšenje kazala da je to spisak za odstrel, napominjući da je nedavna poruka Milana Radoičića da nas čekaju teška vremena bila tačna.

"A ono što želim da naglasim, je to da kada se 5. jula Milan Radoičić obratio i rekao da nam slede teška vremena, ne treba da zaboravimo da je taj video naišao na podsmeh srpske opozicije, ali Radoičić je bio u pravu i vreme je pokazalo da je bio u pravu", zaključila je Vujičić.

Izvor: Kosovo online

KiMVujičićKurtiRadoičić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva