:

:

TV Most

clock

April 17, 2022   23:43

0

145

Zar Kramon koja mrzi Srbe želi Srbiji bolje od mene?

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se Rio Tinto neće vratiti u Srbiju zbog projekta Jadar i zapitao da li neko stvarno misli da će evropska poslanica Viola fon Kramon, koja mrzi sve što je srpsko, da štiti od njega Nedeljice i dolinu Jadra.

"Kao vratiće se Rio Tinto sutra, pa neće, ne izmišljajte više. Zar mislite da Rokfeler želi bolje ovoj zemlji nego ja. I Viola fon Kramon koja kaže da su Srbi zlikovci i zločinci i koja je najveći lobista nezavisnog Kosova?", naglasio je Vučić gostujući u Hit tvitu na Pinku.

Vučić je istakao da je Kramon "hodajuća politička sramota" i da ona mrzi sve što je srpsko.

"Zar neko misli da Kramon više voli Srbiju nego ja, da li neko to stvarno misli ili radi za nečije druge interese - za sve druge nego za srpske? Pa će ona da štiti Nedeljice i Rađevinu od mene. Sram bilo i one koji mi takve gluposti pričaju", poručio je Vučić.

Na pitanje da prokomentariše iznenađujuće rezultate izbora u Nedeljicama, Vučić je rekao da je na svih 90 biračkih mesta u Loznici najmanji rezultat bio 54 odsto za SNS.

Dodao je da su ti ljudi razumeli kada je u razgovoru sa njima rekao da hoće da rešava njihive probleme.

Vučić je kada je reč o energetici rekao da moramo da izgradimo reverzibilnu hidroelektranu da bi mogli da imamo čistiju energiju, da sledeće godine završavamo novi blok B3 u termoelektrani u Kostolcu, kao i da RB Kolubara mora drastično da podigne proizvodnju od uglja, što će moći od avgusta.

Kazao je da treba videti kako da se podigne proizvodnja uglja i u kopu Drmno u Kostolcu.

Vučić je istakao moramo ne samo da čuvamo ugalj već i da povećamo proizvodnju uglja, dok ne povećamo obnovljivie izvore energije.

Izvor: T a n j u g

Vučićfon Kramon
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva