Vesti
Da li Ivanović sa Kforom i Prištinom dogovara okupaciju severa KiM?

20:35, 17.10.2017

|

Izvor: TV Most

Lider GI SDP i kandidat za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice Oliver Ivanović imao je danas, iz nepoznatih razloga, hitan sastanak u vojnoj bazi kod Vučitrna, gde ga je primio, kako saznajemo, jedan general Kfora.


Ivanović taj sastanak nije najavio, niti je bilo kakve informacije o njemu izneo u javnost na dašnjoj konferenciji za novinare.

Nakon što je inicijalni kontakt ostvaren kod restorana „Uragurit“, na magistralnom putu ka Prištini, Ivanović je sa pratiocima produžio ka obližnjoj bazi Kfora, kaže naš izvor, koji je nam je ustupio i fotografije sa ovog susreta.

Zanimljivo je da se ovaj susret odigrao nenajavljeno, u konspirativnoj atmosferi, i upravo danas kada je u opštini Leposavić izvršen napad na prostorije „Srpske liste“ i kada postoji evidentan interes nekih političkih partija da na severu Kosova i Metohije uoči lokalnih izbora dođe do porasta napetosti.

Ivanović je, inače, proteklih sedmica u javnosti nastupao sa tezom da je na severu Kosova i Metohije došlo do pogoršanja bezbednosnih prilika i upućivao apele Prištini i međunarodnim snagama da pojačaju bezbednosno prisustvo na severu pokrajine.


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design