:

:

TV Most

Foto: Turistička organizacija Gračanice

clock

Januar 11, 2022   13:28

0

203

Gračanica: Besplatna obuka za kuvara

U sklopu projekta “Promocija i razvoj tradicionalne gastronomije u opštini Gračanica kao turistički proizvod ” a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga u lokalnim ugostiteljskim objektima i poboljšanje mogućnosti zapošljavanja za mlade koji žive na teritoriji opštine Gračanica, TO Gračanice ove godine organizuje besplatnu obuku kuvara.

Poziv je otvoren za sva nezaposlena lica i ugostitelje koji žele da poboljšaju kvalitet svojih usluga, kao i one koji žele da se profesionalno razvijaju radeći u ugostiteljskoj industriji. 

Obuka se organizuje u cilju promovisanje lokalne tradicionalne gastronomije kao turističkih proizvod i razvoj turizma na teritoriji opštine Gračanica, kao i poboljšanja kvaliteta usluga u lokalnim ugostiteljskim objektima i poboljšanje mogućnosti zapošljavanja za mlade koji žive na teritoriji opštine Gračanica.

Prijava za obuku traje svakog radnog dana od 9 do 16 časova, najkasnije 26.1.2022. 

Prijave se mogu podneti putem elektronske pošte TO Gračanice [email protected] ;
lično u prostorijama Turističke organizacije Gračanice, ul Cara Lazara, Tržni centar III sprat, 038/748-267 ili lično u Info centru Turističke organizacije Gračanice (prodavnica suvenira). 

Obrazac prijave može se pronaći i na sajtu TO Gračanice togracanica.org

Obuku će voditi predstavnici ugostiteljske struke, a dizajnirana je tako da zainteresovanim  licima omogući da unaprede svoja znanja i veštine kroz rad u stvarnim radnim uslovima. Početak obuke je planiran za 1.2.2022. (tačan termin će se precizirati po zaključenju oglasa, a na osnovu odziva i prikupljenih prijava).

Poseban poziv upućen je ženama i pripadnicima romske zajednice da se prijave za obuku.

Obuka je besplatna. 
 

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMGračanicajavni pozivobuka za kuvaraTuristička organizacija Gračanice
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva