:

:

TV Most

clock

Jul 13, 2021   14:57

0

38

Hamza: Voda za piće u Mitrovici, Srbici i Zvečanu potpuno ispravna, nema razloga za brigu

Nema razloga za brigu za kvalitet pijaće vode u opštinama Južna i Severna Mitrovica, Srbica i Zvečan, poručio je direktor fabrike vode u Šipolu kod Mitrovice Bari Hamza, koji je dodao da kvalitet vode za piće ispunjava sve standarde, prenosi Kosovo press.

„Na profesionalan i argumentovan način odbacujemo sve sumnje. Situacija sa pijaćom vodom u regionu Mitrovice je stabilna. Kvalitet vode zadovoljava standarde i svi parametri odgovaraju kvalitetnoj vodi. To znači da celokupna količina vode koja se prečišćava i pušta u distribuciju podleže procedurama kontrole“, rekao je Hamza.

Dodao je da je u prošlosti bilo slučajeva kada su takve glasine o vodi kružile, ali da je kasnije utvrđeno da su takve informacije neistinite i da su više korišćene u korist privatnih kompanija i preduzeća koja se bave vodom.

Hamza je apelovao na građane da ne brinu zbog vode za piće jer fabrika vode sprovodi sve neophodne mere bezbednosti.

Ljuljeta Žubi, v.d. direktorka bolnice u Južnoj Mitrovici, potvrdila je nekoliko slučajeva pacijenata koji su poslednjih dana zatražili medicinsku pomoć, ali je odbacila mogućnost da su ti slučajevi povezani sa trovanjem pijaće vode.

"Više se radi o sezonskim bolestima, poput virusa, dijareje i slično, a ne o trovanju vodom", rekla je Žubi.

Izvor: Kosovo online/Kosovapress

KiMvoda za piće
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?