:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Februar 08, 2019   19:09

0

231

Kozarev i Popović o realizaciji najavljenih projekata

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev obišao je danas opštinu Gračanica i razgovarao sa predsednikom opštine Srđanom Popovićem o realizaciji planiranih projekata na ovom prostoru.

“Drago mi je što sam danas razgovarao sa predsednikom opštine Gračanica i što smo imali prilike da još jednom prođemo kroz set svega onoga što je predviđeno kroz agendu, nakon poslednje posete predsednika Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji i pakete usvojenih podsticajnih mera i projekata, predviđenih u cilju podrške ekonomskog razvoja našeg naroda na KiM, a posebno na teritoriji opštine Gračanica“, kazao je Kozarev.

Kozarev  je istakao da Gračanica ima poseban razlog da bude optimistična i da građani ovog kraja posle nekoliko decenija mogu da računaju sa tim da će neke kapitalne stvari da se izgrade i počnu da funkcionišu, a sve u korist ostanka i opstanka i razvoja ovog kraja. „Razgovarali smo o tehničkim pitanjima, za početak realizacije onih projekata koji su već usvojeni“, kazao je Kozarev i najavio optimizam za još neke lepe vesti, kada je  Gračanica u pitanju.

„Težišno i poseban fokus budućnosti razvoja ekonomije u Gračanici je centralni višemilionski projekat, vezan za živinarsku industriju i svemu onom pratećem što će omogućiti realno održiv razvoj i napredak ovog kraja i što će omogućiti na desetine radnih mesta“, istakao je Kozarev.

Kozarev je najavio i očekivanja da se uskoro krene u realizaciju izgradnje novog Kliničko- bolničkog centra u Gračanici, koji je od posebnog značaja za naš narod na ovom prostoru.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović najavio je konkretizaciju svega onog što je dogovoreno u protekloj godini.

„Glavni cilj naše Vlade i predsednika Vučića i Kancelarije za KiM je da naš narod ovde ekonomski osnaži, jer sa jakom ekonomijom, sa jakim domaćinima koji žive u Gračanici, imaćemo zasigurno budućnost i moći ćemo da računamo na opstanak našeg naroda“, kazao je Popović.

Popović je naglasio da je veoma bitno imati zdrave planove i redovnu komunikaciju, a kako je istakao, sam dolazak predstavnika Kancelarije za KiM  Dušana Kozareva, govori da naš narod ovde nije sam i da može uvek da računa na pomoć države Srbije u budućnosti.

Izvor: RTV Gračanica

GračanicaDušan KozarevKancelarija za KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva