Kozarev: Radi Trajković nije stalo do srpskog naroda ni KiM

:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Avgust 19, 2019   14:45

0

170

Kozarev: Radi Trajković nije stalo do srpskog naroda ni KiM

Dušan Kozarev, član GO Srpske napredne stranke, kaže da Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba na KiM, radi u interesu onih koji priželjkuju da se Srbija odrekne svoje državnosti na čitavom Kosovu i Metohiji.

Kozarev je ocenio da je svako njeno pozivanje na državni integritet Srbije najobičnija politička diverzija, a čiji je cilj ''njeno tobože distanciranje od inostranih nalogodavaca''.

''Trajković je nebrojeno puta do sada dokazala da joj ni do Kosova i Metohije ni do srpskog naroda koji tamo živi nije stalo i ne treba ni podsećati na činjenicu da je pod sumnjivim okolnostima prodala svoju kuću u Prištini i doselila se na Savski venac, kao i da je, zajedno sa Bernarom Kušerom, učestvovala u zataškavanju zločina u “žutoj kući”'', naveo je Kozarev u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Njen cilj, kako kaže, nije odbrana Kosova i Metohije već slabljenje pozicije predsednika Aleksandra Vučića, kao najčvršćeg garanta državotvorne i nacionalno odgovorne politike u našoj južnoj pokrajini. Istovetan zadatak, dodaje u saopštenju Kozarev, imaju i njeni saradnici iz ''takozvanog Saveza za Srbiju, ili bolje reći Saveza za propast Srbije'', čiji je jedini angažman na Kosovu i Metohiji ''slamanje teško uspostavljenog političkog i nacionalnog jedinstva srpskog naroda u pokrajini''.

Izvor: Saopštenje

KiMKozarevRada Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva