:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Maj 20, 2019   15:51

0

244

Kozarev: Veličanstvena pobeda Srpske liste, propao bojkot

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev čestitao je danas Srpskoj listi i srpskom narodu na, kako je rekao, veličanstvenoj pobedi i jedinstvu koje su pokazali uprkos različitim projektima i pokušajima da se izbori za gradonačelnike u četiri opštine na severu KiM bojkotuju. Kozarev je rekao da mu je izuzetno drago zbog velikog odziva koji je na nivou iz 2017.godine, a posebno jer su rezultati za Srpsku listu bolji nego tada.

“To pokazuje kakav je odnos srpskog naroda na severu KiM prema pritiscima iz Prištine, ucenama, necivilizacijskim taksama, pokušajima da se 'torpeduje' dijalog kroz nametnuta rešenja”, rekao je Kozarev novinarima u Lešku.

On je istakao da su pokušaji da se nametnu albanski gradonačelnici u četiri opštine na severu KiM propao, da su Srbi jasno pokazali da je njihov predsednik Aleksandar Vučić, da veruju Srpskoj listi i Srpskoj naprednoj stranci kao i da je Beograd glavna referentna tačka” za njih.

Na taj način su, kaže Kozarev, Srbi sa KiM dali "vetar u leđa" poziciji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, premijerki Ani Brnabić i direktoru Kancelarije za KiM Marku Đuriću u pregovorima koji će se verovatno nastaviti, ako Priština ukine takse.

Izvor: Танјуг

KozarevKiMpobeda Srpske liste
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva