:

:

TV Most

Foto: Radio Kontakt plus

clock

Septembar 12, 2019   21:09

0

538

KPS: U Leposaviću pucano iz pištolja, privedena dva Albanca

Na području opštine Leposavić danas oko 17 časova čuli su se pucnji, nakon čega je policija privela dvojicu Albanaca za koje se sumnja da su koristeći vatreno oružje izazvali opštu opasnost, potvrdio je za Kosovo Onlajn portparol KPS Branislav Radović.

Prema Radovićevim rečima, policijska stanica u Leposaviću dobila je od građana informaciju da su nepoznate osobe iz jednog vozila sa kosovskim registarskim tablicama pucale iz pištolja na parkingu Klik u Leposaviću.

"Odmah je izašla patrola, ekipa forenzike, uviđaj je urađen i pronađene su pištoljske čaure", kaže Radović za Kosovo Onlajn, i dodaje da je zatim stigla informacija da je vozilo parkirano u selu Dobrava.

"Patrola je krenula tamo i kod sela Pridvorice mimioišla se sa ovim vozilom i zaustavila ga u selu Ceranjska reka. Identifikovana su dva lica iz Suve reke Albanci, sa inicijalima B.D. 1970. godište, koji je vozio, i G.B. 1968. godište, koji se sa njim nalazio u crvenom "golfu" sa kosovskim tablicama. Njih dvojica su privedeni u stanicu u Leposaviću. Lokalnom pretragom nije pronađeno oružje, pa je istražni policajac kontaktirao dežurnog tužioca i on je naložio da se privedenima urade parafinske rukavice. Takođe, preko regionalnog centra veze u Mitrovici zatraženo je intervenisanje specijalne jedinice K9 na tom parkingu", rekao nam je portparol KPS.

Osumnjičeni za izazivanje opšte opasnosti zadržani su do daljeg u Policijskoj stanici u Leposaviću.

Izvor: Kosovo Online

KPSpucano u Leposaviću

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva