:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Jul 12, 2023   15:15

0

215

Petković: Čiča Dimitrije i njegova snaja pobedili Kurtijeve komandose koji sprovode teror i zulum

Povodom današnjeg upada pripadnika kosovske policije u dvorište porodice Pavlović, u selu Beluće kod Leposavića, sa zahtevom da Dimitrije skine šajkaču sa glave, oglasio se direktor Kancelarije za KiM, koji je istakao da je ovo još jedan dokaz da je jedini zadatak KP sprovođenje terora i zuluma, a ne staranje o miru i bezbednosti.

Petković je na Tviteru naveo da je zadatak kosovskih policijskih snaga teror, a ne sprovođenje mira i bezbednosti, i da zbog toga nema deeskalacije dok se svi ne povuku sa severa.

„Dokaz da su policijske snage Prištine na severu KiM na zadatku sprovođenja terora i zuluma, a ne da bi se starale o miru i bezbednosti, jeste i upad do zuba naoružanih Kurtijevih „specijalaca“ u dvorište porodice Pavlović u selu Beluće kod Leposavića. Ova operacija za cilj je imala da se 80-ogodišnjem starcu skine šajkača. Otišli su neobavljena zadatka, jer su ove opasne komandose pobedili čiča Dimitrije i njegova snaja. Teror Kurtijevih falangista prevršio je svaku meru i zato nema deeskalacije dok se svi ne povuku sa severa KiM“, napisao je Petković na Tviteru.

Izvor: TV Most

Petar PetkovićKiMDimitrije PavlovićšajkačaKosovska policija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva