:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Februar 23, 2021   22:33

0

153

Petković: Propao pokušaj Rade Trajković da za vršnjačku tuču okrivi Vučića i Srbiju

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković reagovao je na optužbe Rade Trajković upućene na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ometa istragu u slučaju Rašić, zapitavši da li klevete iznosi u dosluhu i dogovoru sa Aljbinom Kurtijem. Petković dodaje da smatra da je propao još jedan pokušaj Trajković da sa Savskog venca optuži Vučića i Srbiju za vršnjačku tuču na Kosovu.

"Da li vam je ovaj tvit  napisao Aljbin Kurti lično ili vam je samo izdiktirao? Očigledno vam je žao što vam je propao pokušaj da sa Savskog venca za vršnjačku tuču mladića optužite Vučića i Srbiju. Raskrinkani ste, sa svojim prijateljima u Prištini. Istina nađe put", napisao je Petković na Tviteru.

Rada Trajković prethodno je na Tviteru optužila predsednika Srbije da se meša u policijsku istragu i trivijalizuje slučaj prebijanja Nikole Rašića u Gračanici.

"I opet Aleksandar Vučić prejudicira i meša se u policijsku istragu koja je još uvek u toku, gurajući svoj medijski spin o jučerašnjem incidentu i trivijalizujući ga. Nije prvi put. Jednu veću istragu je tako već blokirao. Apelujem na njega da konačno počne da poštuje rad institucija", napisala je Trajkovićeva na Tviteru.

Izvor: Kosovo Onlajn

Petar PetkovićAleksandar VučićRada Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva