:

:

TV Most

clock

April 14, 2022   15:09

0

154

Petković: Vučić pogodio u metu, Osmani se prepoznala

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković rekao je da je predsednica Kosova Vjosa Osmani, uvredama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića pokazala da živi u prošlosti i da se prepoznala u izjavama Vučića o prištinskim političarima.

Petković je na Tviteru napisao da je ovo prava prilika da Osmani nauči još jednu srpsku izreku.

“Uvredama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsednica Kosova Vjosa Osmani je pokazala da živi u prošlosti i da je Vučić pogodio u metu kada je govorio o prištinskim političarima. Zanimljivo kako se gospođa Osmani prepoznala, a ovo je prilika da nauči još jednu srpsku izreku – pala muva na medveda”, napisao je Petković.

Osmani je komentarisala poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića koju je uputio premijeru prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju i crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću, rekavši da se "od čoveka koji nastavlja Miloševićev mentalitet ne može očekivati da može da govori argumentovano", piše Reporteri, prenosi Kosovo onlajn. 

"Ne treba da nas čudi jezik Miloševićevog ministra. On još nije osudio nijedan Miloševićev zločin. Od čoveka koji nastavlja Miloševićev mentalitet ne možemo očekivati da može da govori argumentovano", rekla je Osmani tokom posete Južnoj Mitrovici, upitana o Vučićevoj poruci

Ona je dodala da uprkos rečima da je Srbija izabrala evropski put, da su "oni na putu Putina". Rekla je da Srbija nije zainteresovana za mir i stabilnost i da je zabrinjava naoružavanje Srbije. 

"Naoružavanje Srbije se ne dešava samo sada. Zabrinjavajuće je jer Srbiju ne zanimaju mir i stabilnost u našem regionu", rekla je Osmani.

Izvor: Kosovo online

KiMPetkovićVučićOsmani
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva