:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

April 24, 2020   15:57

0

486

Pomoć za Narodnu kuhinju u Prekovcu

Nakon što je proteklih dana u znak podrške i zahvalnosti zbog onoga što rade u borbi protiv pandemije korona virusa, medicinskim radnicima u zdravstvenim ustanovama u svim srpskim sredinama na centralnom Kosmetu, uručio donaciju u medenjacima i kolačima koje proizvodi u svom pogonu u selu Dobrotin, Goran Marinković je pakete sa konditorskim proizvodima uručio i narodnoj kuhinji u selu Prekovce.

– Obećanje koje smo dali u Gračanici gledamo da ispunimo. Doneli smo naše proizvode kuhinji u Prekovcu, kako bi smo na taj način doprineli. Nadam se da će korisnici biti zadovoljni. Mi smo mala firma, ali imamo veliko srce – kaže za RTV Gračanica Goran Marinković, vlasnik firme Paša.

On naglašava da će nastaviti sa ovakvim akcijama, ali poziva i sve ostale privrednike da se uključe, kao i da doniraju one kojima je to potrebno.

Svetlana Stević je ispred Narodne kuhinje u Prekovcu zahvalila na ovoj donaciji.

– Zahvaljujući ovakvim vidovima pomoći i saradnje ove narodne kuhinje postoje i rade i prethodnih 20 godina. Svaka donacija je dobrodošla, a ovo ćemo već danas podeliti po novobrdskom, kameničkom i gnjilanskom kraju. Pozivam sve ljude dobre volje da upute ono što imaju kao višak, narodnim kuhinjama. Gledamo da svima izađemo u susret – kaže Svetlana Stević.

Dušan Borisavljević iz Omladinskog saveta naglašava da se pomoć raznosi svakog dana i u svim sredinama na centralnom Kosmetu.

Zahvaljujući Narodnoj kuhinji u selu Prekovce topli obrok svakodnevno dobija više od 2200 socijalno ugroženih lica.

Izvor: RTV Gračanica

KiMNarodne kuhinjePrekovcepomoć
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva