:

:

TV Most

Foto: Facebook/Leposavić portal

clock

April 11, 2021   17:33

0

172

Preduzetnik iz Leposavića donirao deo opreme za Kovid ambulantu

Vlasnik preduzeća "Dekor In" Bojan Kostović iz Leposavića odazvao se na poziv Lokalnog saveta omladinskog delovanja za pomoć u nabavci nameštaja i opreme za Kovid ambulantu u tom gradu i donirao deo opreme i pozvao sugrađane da daju svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa.

Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici "Leposavić Portal" Kostović kaže da je za potrebe Kovid ambulante saznao iz medija i da je nakon kontakta sa zdravstvenim radnicima njegovo preduzeće izradilo stočiće, stalke za infuziju i drugu dodatnu opremu.

"Za potrebe Kovid ambulante iz Leposavića sam saznao iz medija, nakon jučerašnje dodele bolesničkih kreveta i poziva mladih, da je zdravstvenim radnicima potreban deo nameštaja kako bi stvorili bolje uslove za pružanje medicinske nege. Odmah sam se obratio ambulanti i u skladu sa onim čime se naše preduzeće bavi i sa potrebama zdravstvenih radnika, mi smo izradili stočiće, stalke za infuzije i druge pomoćne delove od drveta, kako bi im koliko toliko olakšali rad. Ovo je naš mali doprinos i koristim priliku da pozovem sugrađane da se priključe i da svi damo svoj doprinos u zajedničkoj borbi koju vodimo", rekao je Kostović

On je zahvalio medicinskim radnicima, doktorima, medicinskim sestrama, laboratorijskim tehničarima i nemedicinskom osoblju koji ulažu maksimalne napore da pomognu sugrađanima i omoguće im adekvatnu terapiju kako bi se što pre oporavili i vratili svakodnevnim aktivnostima.

Lokalni savet omladinskog delovanja Leposavić poziva humane ljude, privrednike i međunarodne organizacije da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima, kako bi Kovid ambulanti u Leposaviću donirali još bolesničkih kreveta, paravana i druge opreme u cilju stvaranja boljih i kvalitetnijih uslova za zdravstvene radnike i korisnike medicinske nege.

 

Предузетник из Лепосавића донирао део опреме за COVID амбуланту Након јучерашњег позива младих из Локалног савета...

Posted by Leposavic Portal on Sunday, April 11, 2021

Izvor: Kosovo online

KiMLeposavićkovid ambulantadonacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva