:

:

TV Most

Foto: Facebook/Leposavić portal

clock

April 11, 2021   17:33

0

24

Preduzetnik iz Leposavića donirao deo opreme za Kovid ambulantu

Vlasnik preduzeća "Dekor In" Bojan Kostović iz Leposavića odazvao se na poziv Lokalnog saveta omladinskog delovanja za pomoć u nabavci nameštaja i opreme za Kovid ambulantu u tom gradu i donirao deo opreme i pozvao sugrađane da daju svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa.

Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici "Leposavić Portal" Kostović kaže da je za potrebe Kovid ambulante saznao iz medija i da je nakon kontakta sa zdravstvenim radnicima njegovo preduzeće izradilo stočiće, stalke za infuziju i drugu dodatnu opremu.

"Za potrebe Kovid ambulante iz Leposavića sam saznao iz medija, nakon jučerašnje dodele bolesničkih kreveta i poziva mladih, da je zdravstvenim radnicima potreban deo nameštaja kako bi stvorili bolje uslove za pružanje medicinske nege. Odmah sam se obratio ambulanti i u skladu sa onim čime se naše preduzeće bavi i sa potrebama zdravstvenih radnika, mi smo izradili stočiće, stalke za infuzije i druge pomoćne delove od drveta, kako bi im koliko toliko olakšali rad. Ovo je naš mali doprinos i koristim priliku da pozovem sugrađane da se priključe i da svi damo svoj doprinos u zajedničkoj borbi koju vodimo", rekao je Kostović

On je zahvalio medicinskim radnicima, doktorima, medicinskim sestrama, laboratorijskim tehničarima i nemedicinskom osoblju koji ulažu maksimalne napore da pomognu sugrađanima i omoguće im adekvatnu terapiju kako bi se što pre oporavili i vratili svakodnevnim aktivnostima.

Lokalni savet omladinskog delovanja Leposavić poziva humane ljude, privrednike i međunarodne organizacije da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima, kako bi Kovid ambulanti u Leposaviću donirali još bolesničkih kreveta, paravana i druge opreme u cilju stvaranja boljih i kvalitetnijih uslova za zdravstvene radnike i korisnike medicinske nege.

 

Предузетник из Лепосавића донирао део опреме за COVID амбуланту Након јучерашњег позива младих из Локалног савета...

Posted by Leposavic Portal on Sunday, April 11, 2021

Izvor: Kosovo online

KiMLeposavićkovid ambulantadonacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?