:

:

TV Most

clock

Jul 05, 2021   14:39

0

171

Simo Spasić Godfriju: Vaša pravda je selektivna

Predsednik Udruženja (porodica) kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji Simo Spasić uputio je otvoreno pismo Ambasadi SAD i ambasadoru Entoniju Godfriju u kojem ukazuje na dvostruke aršine kada je reč o pravdi i srpskim žrtvama.

Spasić zvaničnike ambasade pita da li kada pričaju o pravdi misle na istu onu pravdu, koja dokazane teroriste i zločince UČK i Ramuša Haradinaja i Fatmira Ljimaja, promoviše u humaniste i mirotvorce.

"Ne osuđujete dokazane zločince, silovatelje, kidnapere, ubice, teroriste UČK, još im dodeljujete državničke funkcije nekakve tzv. Kosovo Republike, a preko američko-haškog tribunala dokazujete da vam srpske žrtve nisu bitne", naveo je Spasić.

Vaš odnos prema srpskim žrtvama, dodaje se u pismu, pokazuje da ta vaša pravda prepoznaje i veru i naciju, vaša pravda je selektivna i kao vrednosti promoviše laži i nepravdu.

Ambasada SAD je na tviteru navela i da je "Radosavljević čovek koji je upravljao kampom za obuku gde su 1999. godine pronađeni ostaci trojice ubijenih Amerikanaca – Ilija, Agrona i Mehmeta Bitićija", a tim povodom Spasić navodi da su braću Bitići ubile strane službe iste koje su leševa sa KiM prebacile i u Batajnicu.

Spasić kaže da "porodice Udruženja kidnapovanih i ubijenih" zahtevaju doživotne robije onih koji su transportovali, obezbeđivali i zakopavali ubijene civile i teroriste UČK, jer će se jedino tako saznati istina i postići pravda.

Izvor: T a n j u g

Simo SpasićAmbasada SADEntoni GodfriUČK
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva