:

:

TV Most

clock

Mart 14, 2021   12:26

0

159

SL: Odluka o produženju pritvora Božidaru Dejanoviću je sramna

Sramna odluka kojom se produžava pritvor gradonačelniku opštine Klokot Božidaru Dejanoviću do trideset dana je pritisak na srpske političke predstavnike u trenucima kada se očekuje formiranje institucija u Prištini, saopštila je danas Srpska lista.

Očigledna namera Prištine da putem pritisaka i ucena natera Srpsku listu na određene korake su neprihvatljivi i apsolutno štetni po međuetničke odnose, mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji.

Srpska lista poziva međunarodne predstavnike da spreče ove nezakonite poteze, maltretiranje nedužnih ljudi i pokušaje prekrajanja volje srpskog naroda iskazane na izborima. Uvažena gospodo vaša je dužnost da reagujete i zaštitite pravo, pravdu, istinu i demokratske vrednosti a ne da saučestvujete u ovim nelegalnim aktivnostima.

Ovom prilikom pozivamo građane da ostanu suzdržani. Kao što se sećate mi smo više puta ukazivali da će Priština učiniti sve da razbije naše jedinstvo i raznim provokacijama pokuša da destabilizuju prilike i zastraši srpske političke predstavnike, tako da nas ovi potezi ne iznenađuju. Najbolji odgovor na ovakve poteze albanskih lidera biće naše jedinstvo i sloga, na šta nikada nisu imali odgovor.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Božidar DejanovićKlokotpritvorSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva