:

:

TV Most

clock

Septembar 18, 2019   9:29

0

105

SL: Radosavljević je prekoračio granicu pristojnosti i uvredio srpski narod

Nenad Radosavljević, jedan od glavnih Đilasovih predstavnika na KiM, je u svojoj poslednjoj dijareja-kolumni priznao koliko je patološka mržnja koju gaji prema sopstvenom narodu, i koliko je on sam bedan i poremećen u preziru prema svemu što je srpsko, saopštila je Srpska lista.

Kako se navodi u saopštenju, taj čovek je na najgrublji i najneprimereniji način pokazao da je “najobičniji profiter i lešinar koji se hrani nesrećom sopstvenog naroda da bi za tuđe pare pljuvao svoje sugrađane i komšije”.

“Radosavljevićeva nacistička karakterologija Srba (za slučaj da je nekome promaklo), sadrži izraze kao što su „matora protuva“, „Vučićev pas“, „samoživac“, „ulizica“, „poltron“, „kukavica“, i da stvar bude gora, on na taj način ne opisuje neku marginalnu društvenu grupu, već sve one koji podržavu politiku predsednika Aleksandra Vučića, dakle ubedljivu većinu građana Srbije. Ime Nenada Radosavljevića posle ovoga zaslužuje da se nađe u rečniku kao sinonim za autošovinistu, odnosno mrzitelja sopstvenog naroda”, navodi se u saopštenju.

Postoji granica pristojnosti u javnoj komunikaciji koju ne prelaze ni najveći ekstremisti, ali Radosavljević je danas, kako se ističe u saopštenju, u svakom smislu prekoračio tu granicu i uvredio srpski narod na način na koji to nisu činili ni njegovi najveći neprijatelji.

“Apelujemo na naše sugrađane da Radosavljeviću njegovo bunilo ne uzimaju za zlo, jer očigledno je reč o čoveku sa ozbiljnim poremećajem ličnosti, koga treba žaliti i poželeti mu uspešno ozdravljenje”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva