:

:

TV Most

clock

Decembar 11, 2023   15:54

0

186

Šubarić sa radnicima RTV Gračanica o izazovima sa kojima se susreće ova medijska kuća

Predsednica opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić obišla je Radio-televiziju Gračanica, gde je sa zaposlenima razgovarala o načinu funkcionisanja i izazovima sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu i  izrazila  zahvalnost na dobroj saradnji, objektivnom i profesionalnom izveštavanju.

„Danas sam razgovarala sa radnicima o načinu njihovog rada, poslovanja i izazovima sa kojima se susreću kao medijska kuća. U otvorenom razgovoru, lokalna samouprava je obećala da će, kao i prošle godine u cilju poboljšanja uslova za rad, obezbediti ogrev. Naravno lokalna samouprava je spremna da pruži pomoć u svemu onom što je potrebno ovoj medijskoj kući. Zahvaljujem se ovom prilikom koordinatoru i svim zaposlenima na profesionalnom radu, poštovanju etičkog kodeksa“, istakala je Ljiljana Šubarić, predsednica Opštine Gračanica.

Koordinator RTV Gračanica Dejan Jevtić izrazio je zahvalnost opštini Gračanica na svesrdnoj pomoći i dosadašnjoj dobroj saradnji ovoj instituciji.

„Nadam se da ćemo ovako uspešnu saradnju nastaviti i u narednom perodu“, kazao je Jevtić.

Predsednica je istakla  da će Opština Gračanica uvek biti tu za sve svoje građane, i ukoliko zatreba zajedničkim snagama učestvovati u rešavanju svih problema i prepreka na koje nailaze.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMGračanicaRTV GračanicaŠubarić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva