:

:

TV Most

clock

Februar 19, 2024   13:10

0

136

Turistička organizacija Gračanice organizuje humantiranu akciju za Luku Sekulića iz Gračanice

Turistička organizacije upućuje molbu za sve koji su u mogućnosti da učestvuju u humanitarnoj akciji kako bi što pre prikupili potrebna novčana sredstva za dečaka Luku Sekulića iz Gračanice.

Luki Sekuliću potrebna je naša pomoć za još jednu u nizu operacija.  

Luka Sekulić je iz dvanaestogidšnji dečak iz Gračanice, koji boluje od portne hipertenzije. Lukin život je ozbiljno ugrožen ovim stanjem i trenutno se nalazi u bolnici za decu Buzi u Milanu nakon što je izabran od strane Doktora za misije KiM na Kosovu i Metohiji i čeka na složenu operaciju koja će mu pomoći da se vrati normalnom životu. Međutim, neophodno je i da se Luki nakon ove operacije zameni peč na srčanom zalasku koji mu je ugrađen sa četiri meseci života, što iziskuje dodatne novčane troškove koje porodica Sekulić nije u mogućnosti da sama prikupi. 

S ciljem podrške Luki, Turistička organizacija Gračanice i Opština Gračanica pokreću ovu humanitarnu akciju i organizuju donatorsko veče na koje su pozvane sve institucije i organizacije, fondacije, privredni subjekti, preduzeća, predstavnici medija i NVO-a sa područja naše opštine i šire. 

Svi predstavnici institucija koji se odazovu akciji biće pozvani na Donatorsko-humanitarno veče za Luku Sekulića, koje će biti održano u prostoru Centar Kafe-a u ponedeljak 26.02.2024. godine sa početkom od 20.00 časova. 

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, sredstva podrške mogu uplatiti na sledeći način: 

– Dinarski račun: 205-9001012136292-68, Jelena Sekulić NLB Komercijalna banka, A.D Beograd 

– Devizni račun: 1501011001726740 Bojan Sekulić, Raiffeisen bank  

Izvor: TO Gračanica, saopštenje

KiMGračanicaLuka Sekulićdonatorsko veče
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva