:

:

TV Most

clock

Jul 10, 2019   12:19

0

203

Udruženje kosmetskih žrtava premijerki: Bravo, tako se bori protiv Velike Albanije

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji odaje priznanje i zahvalnost premijerki Srbije Ani Brnabić što jasnim i čvrstim stavom zastupa interese države Srbije.

" Izjava premijerke Brnabić da Kosovo nije država i da to nije format na kojem Kosovo učestvuje na Samitu SEECP u Sarajevu, pokazatelj je da premijerka čuva teritorijalni integritet i celovitost naše zemlje. Premijerko Brnabić, na tome vam hvala!!!", stoji u saopštenju Udruženja.

Udruženje ukazuje da je "bivši režim govorio o zločinima i pogromima nad kosmetskim žrtvama, nikada ne bi teroristička zločinačka UČK u Parlamentu u Prištini, bez referenduma, proglasila UČK državu".

"Neshvatljivo je da bivša vlast nije sprečila da UČK zločinci dobiju naklonost mnogih država u svetu! Porodice Kosmetskih žrtava nikada neće oprostiti DOS-ovskoj vlasti što je iz srpskih zatvora oslobodila 2108 dokazanih albanskih Učk zločinaca! Tom odlukom ostavili su kidnapovane Srbe bez prava na život!", smatraju u Udruženju.

Udruženje „Kosmetske žrtve“ uputilo je poziv premijerki Srbije da 18. jula prisustvuje obeležavanju 21. godine od masovne otmice Srba iz sela Retimlje i Opteruša (opština Suva Reka), na Kosmetu, gde bi joj javno uručili zahvalnicu Udruženja „Pamtićemo kosmetske žrtve“ za sav trud, zalaganje i doprinos našoj borbi za pravdom.

"Vaš glas je i glas kosmetskih žrtava!", stoji na kraju saopštenja Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

Izvor: TV Most

BrnabićUdruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i MetohijiKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva