:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Decembar 02, 2020   17:25

0

213

Udruženje poslovnih žena „Avenija“ obeležilo 20 godina rada i postojanja

Uz strogo poštovanje preventivnih mera protiv korona virusa, manifestacijom „Tradicija nas je očuvala“ u Domu kulture u Gračanici, Udruženje poslovnih žena „Avenija“ iz Lapljeg Sela obeležilo je 20 godina rada i postojanja.

Ovo udruženje okuplja više od 500 članica iz svih srpskih sredina na Kosovu i Metohiji.

„Osećam se i tužno i srećno. Tužno zato što nas je ovo zlo od korone sprečilo da manifestaciju organizujemo onako kako smo planirali, a srećna što su tu svi koji su od prvog dana učestvovali u našem radu“, kazala je predsednica Udruženja Gordana Đorić.

Za 20 godina postojanja, Udruženje Avenija dalo je izuzetan doprinos oživljavljnju male privrede i preduzetništva u svim srpskim sredinama Kosova i Metohije.

„Trajemo zahvaljujući timskom radu naših članica, koje se stalno dopunjuju“, istakla je Đorićeva.

„Za nas, članice ovo Udruženje mnogo znači, jer se tu okupimo da se družimo, radimo i zajedno učimo kako bismo sačuvali našu tradiciju“, istakla je članica Koviljka Trajković.

Udruženje poslovnih žena „Avenija“ za izuzetano dobru saradnju uručilo je olakete i priznanja institucijama i pojedincima, među kojima je i naša medijska kuća.

Sav prihod od današnje manifestacije namenjen je lečenju teško obolelog dečaka Vuksana Zdravkovića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Izvor: RTV Gračanica

KiMGračanicaUdruženje poslovnih žena „Avenija“jubilej
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva