:

:

TV Most

Foto: Vesna Vukašinović

clock

Januar 09, 2020   8:30

0

613

Zapaljen automobil Slavka Simića

Nešto posle ponoći, u centru Leposavića, u požaru je izgorelo putničko vozilo člana Predsedništva Srpske liste i načelnika Kosovskomitrovačkog upravnog okruga Slavka Simića. Eksplozija je probudila stanare zgrade ispred koje je vozilo bilo parkirano. Policija i vatrogasci su izašli na lice mesta i lokalizovali  požar. 

Do incidenta je došlo u ulici Milana Radulovića Krcuna u Leposaviću, nedaleko od zgrade u kojoj Simić živi. Povređenih nije bilo.

Kako za  program TV Most potvrđuje portparol kosovske policije za sever Kosova Branislav Radović, požar se dogodio 25 minuta iza ponoći . Reč je o putničkom vozilu marke “Pežo”, crne boje kosovskomitrovačkih registarskih oznaka, čiji je vlasnik Srbin sa inicijalima S.S. (1984).

"Vozilo je bilo parkirano u nedovršenoj garaži ispred zgrade u kojoj vlasnik automobile stanuje. Na lice mesta izašla je vatrogasna jedinica i patrola policijske stanice Leposavić. Vatrogasci su lokalizovali požar na vozilu, ali je ono, uprkos tome potpuno izgorelo. Vrednost vozila je oko 6.000 evra. Uviđaj je započet u 02,15h od strane regionalne istražne jedinice, forenzike i protivpožarnih inspektora. Uviđaj je završen oko 02,40h, kontaktiran je dežurni tužilac, koji je okvalifikovao delo kako je gore navedeno, odnosno kao podmetanje požara. Slučaj je otvoren u PS Leposavić i istraga je u toku", rekao je Radović za TV Most.

Izvor: TV Most

Slavko Simićzapaljen automobil
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva