:

:

TV Most

clock

Jun 16, 2020   17:44

0

211

Aritonović obišao radove na izgradnji fiskulturne sale u Velikom Ropotovu

Predsednik Opštine Ranilug Vladica Aritonović, direktor obrazovanja Ivan Mitković i projekt menadžer opštine Dragan Đorđević obišli su danas radove na izgradnji fiskulturne sale za Osnovnu školu „Trajko Perić“ u Velikom Ropotovu.

Projekat koji finasira Ministarstvo za zajednice i povratak uz sufinasiranje opštine, nalazi se u završnoj fazi implementacije, iIzvođač radova trenutno radi na uređenju enterijera zgrade, postavljanju sanitarija u toaletima i kupaonicama, kao i na instaliranju grejanja, ventilacionih odvoda i prateće opreme, objavila je Opština Ranilug na Fejsbuku.

Aritonović je ocenio da su radovi na izgradnji objekta opravdali vrednu investiciju Ministarstva i Opštine Ranilug i kazao da će to pružiti mnogo veće mogućnosti za odvijanje sportskih aktivnosti učenika Osnovne škole „Trajko Perić“ i ostalih mladih ljudi koji žele da se bave sportom, dodaje se u objavi.

Naglašava se da je Opština Ranilug od formiranja posvećena ulaganju u škole, obrazovni sistem i sport.

„Trudimo se da našim učenicima obezbedimo maksimalne uslove po pitanju obrazovanja i bavljenja sportom. Jedna od dve osnovne škole je protekle godine dobila novu fiskulturnu salu, ona se nalazi u Ranilugu, što se tiče sale u Velikom Ropotovu moja predviđanja su da će završetak radova biti pre početka nove školske godine“, rekao je Aritonović.

Aritonović je obećao da će opština nastaviti da ulaže u mlade.

„Borićemo se za našu budućnost, za našu decu“, naglasio je on.

Izvor: Kosovo online

KiMRanilugVeliko Ropotovo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva