:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Oktobar 15, 2019   19:39

0

291

Ivančević: Mreža Most medij kome se veruje

U Beogradu je održana konferencija za novinare Radio Beograda 2 ,  a povodom osvojenih nagrada na međunarodnim takmičenjima i proslave trogodišnjice Jutarnjeg programa ,,Na tri vode“.  Ovaj program Radio Beograd realizuje sa Radio Novim Sadom,  dopisništvom u Nišu, kolegama iz Radio Televizije Republike Srpske, a od nedavno i sa Radio Gračanicom.

Tim povodom direktorka Javnog preduzeća "Mreža Most" Slađana Ivančević je istakla da je ovo velika čast za našu kuću, ali  istovremeno i zadatak da profesionalno odgovorimo svim izazovima sa kojima se svakodnevno susrećemo na Kosovu i Metohiji.

Ivančević je podsetila da u sastavu JP "Mreža Most" funkcioniše šest medija, TV Most u Zvečanu, Radio Kosovska Mitrovica, Radio Gračanica koja je prerasla u televiziju pa je sada RTV Gračanica i RTV Puls u Šilovu kao i dva dopisništva, u Štrpcu i Leposaviću  i od pre dve godine veliko dopisništvo u Beogradu gde radi 20 kolega, veliki studio odakle se emituju centarlne vesti, tako dai pratimo i sva događanja u centralnoj Srbiji kao i na KiM.

“Želim da se zahvalim što smo ušli u zajednički projekat sa Radio Gračanicom i nadam se da ćemo uskoro uključiti i Radio Kosovsku Mitrovicu jer mislimo da možemo dosta toga da pružimo u kvalitetu programa”, rekla je Ivančević i istakla da se o Kosovu i Metohiji u medijima najčešće čuje kada se dese ružne stvari.

“Kada se dese lepe stvari, a dešavaju se, to ne dobije dovoljan medijski prostor”, rekla je Ivančević i zahvalila kolegama iz RTS-a, Radio Beograda i svih drugih medijskih kuća koje preuzimaju materijale bez problema sa oznakama naših medija i emituju ih.

Prema njenim rečima dešava se da jedina vest koja dođe sa KiM dolazi iz ove medijske kuće.

“Proslavili smo rođendan Radio Beograda, uradili smo direktan prenos lepe emisije "Karavan RTS"-a, pokazali smo da smo sposobni da to uradimo i zahvalni smo kolegama koji veruju u nas i daju nam šansu”, rekla je direktorka JP "Mreža Most".

Izvor: TV Most

Ivančevićsaradnja
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva