:

:

TV Most

clock

Novembar 08, 2021   15:58

0

33

Petković: Proslavljajući Svetog Dimitrija, prizovimo njegove molitve da nam pomognu da istinom i verom sačuvamo naše svetinje

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je u objavi na svom Fejsbuk profilu građanima Kosovske Mitrovice i organima vlasti čestitao gradsku slavu – Mitrovdan.

“Proslavljajući danas Svetog Dimitrija, prizovimo njegove molitve da nam pomognu da istinom i verom, negujući ljubav, slogu i zajedništvo, sačuvamo naše svetinje, jezik, predanje i bogato kulturno nasleđe na Kosovu i Metohiji, a pre svega jedinstvo srpskog naroda, duhovno i nacionalno, koje nam mora, sada i uvek, biti obaveza i put i naše radovanje boljoj budućnosti” naveo je Petković u svojoj čestitki.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju ističe da će Kosovska Mitrovica, koja je bila i ostala temelj odbrane srpskog identiteta i srpskog duha, ostati i dalje simbol snage, istrajnosti i nepokolebljive rešenosti našeg ostanka i opstanka na Kosovu i Metohiji.

“S tim ciljem, Kancelarija za Kosovo i Metohiju nastaviće da bude oslonac i podrška Kosovskoj Mitrovici kroz brojne kapitalne projekte i ulaganja, stambeno zbrinjavanje, razvoj infrastrukture, kao što je to i do sada bio slučaj. Jer gradeći našu Kosovsku Mitrovicu, mi gradimo temelje naše budućnosti u pokrajini. Sa željom i nadom u bolje sutra, želim vam srećnu i blagoslovenu gradsku Slavu” poručio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKancelarija za KiMPetkovićMitrovdan
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva