:

:

TV Most

clock

April 22, 2023   21:50

0

170

Radoičić: Od borbe za prava Srba ne odustajemo; Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom

"Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit 2023", rekao je potpredsedink Srpske liste Milan Radoičić.

"Znamo mi dobro da ih je zabolela naša vojna snaga i naša sloga, naš strojev korak, naš Lazar i naš Miloš i zato nas kukavički napadaju. Na te napade neću odgovarati, jer oni zaslužuju prezir kao i lažni, nedemokratski izbori koje sutra nasilno hoće da sprovedu na severu", naveo je Radoičić u saopštenju.

On je pozvao svoje sunarodnike "od Leposavića, do Zvečana, Severne Mitrovice i Zubinog Potoka da sutra budu dostojanstveni, jedinstveni i odlučni da sačuvamo mir, da ne nasedaju na provokacije, a naš odgovor biće moćan i poraz vragu - sveopšti bojkot lažnih izbora jer oni za nijednog časnog Srbina, srpskog imena i prezimena ne postoje".

"Nikome ne pretimo, ali od borbe za prava Srba i bolje sutra ne odustajemo. Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome. Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom!", istakao je Radoičić uz poruku: 

"Do pobede! Živela Srbija!"

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMRadoičićizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva