:

:

TV Most

clock

April 20, 2022   15:44

0

142

U Lapljem Selu održan Vaskršnji turnir u stonom tenisu

U organizaciji opštine Gračanica i Turističke organizacije Gračanice u hali sportova u Lapljem Selu održan je Vaskršnji turnir u stonom tenisu. Turnir je imao i humanitarni karakter i kompletan prihod doniran je porodicama nastradalih rudara rudnika “Soko” iz Sokobanje.

Turnir je otvorila predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić, koja je izrazila očekivanje da će ova manifestacija postati tradicionalna i iz godine u godinu sve kvalitetnija i sadržajnija.

“Na današnjem turniru takmičari će imati priliku da prikažu svoju spretnost, timski duh i umeće u svom omiljenom sportu, ali i da se druže, zabave i odlično provedu”, kazala je predsednica opštine prilikom svečanog otvaranja turnira.

Povodom Vaskršnjeg turnira opština Gračanica ugostila je predstavnike opština Novi Sad, Kraljevo i Sokobanja.

“Ova je praznik stonog tenisa, gde smo danas ugostili mnoge klubove i stonoteniske saveze širom Srbije što nam je izuzetno drago. Imamo izuzetno dobru saradnju sa stonoteniskim savezom Vojvodine i sa klubom iz Novog Sada smo odigrali jednu prijateljsku utakmicu u revijalnom delu. Nastavićemo saradnju sa njima a želimo i da podstaknemo sve da se bave sportom i da se organizuje više sportskih događaja i manifestacija  u ovoj predivnoj sali”, kazao je organizator turnira Dejan Jevtić.

U pojedinačnoj konkurenciji nadmetalo se više od sto takmičara iz gotovo svih srpskih sredina Kosova i Metohije u kategorijama mlađi kadeti, kadeti, juniori  i seniori.

“Prvi put se takmičim i pobedila sam. Moram da priznam da nisam očekivala pobedu i vrlo saam srećna”, istakla je Marija Brkić, pobednik u juniorskoj konkurenciji.

Pored nagrada u peharima i medaljama organizatori su za najbolje pojedince obezbedili i nagrade u sportskoj opremi i rekvizitima.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMTO GračanicaLaplje SeloVaskršnji turnir u stonom tenisu
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva