:

:

TV Most

clock

Decembar 13, 2023   9:42

0

141

Gračanica: Humanitarno veče za Lenu Jovanović

Turistička organizacije Gračanice u saradnji sa kafe barom “Dionis” i pevačem Bobom Rakićem, organizuje humanitarnu akciju za Lenu Jovanović iz Kosovske Mitrovice - “Veče domaće muzike”.

Na humanitarnoj večeri domaće muzike koja će biti održana u kafe baru “Dionis” u Gračanici nastupaće Boba Rakić i bend. Sav prihod sa humanitarne večeri namenjen je za lečenje Lene.

Lena je učenica prvog razreda osnovne škole u Kosovskoj Mitrovici, koja je zbog epileptičnih promena , problema sa pažnjom i koncentracijom upućena na lečenje u logopedsko defektološki centar Buzdanović u Novom Sadu.

“Minimalno trajanje programa je godinu dana, a mesečni troškovi iznose 80.000 dinara. Kada se na to doda trošak iznajmljivanje stana , dolazi se do sume koju porodica ne može sama finansirati, zbog čega je prinuđena da potraži pomoć humanih ljudi.

Vreme je praznika, hajde da učinimo Lenino detinjstvo srećnijim i bezbrižnijim. Ovim putem molimo sve ljude dobre volje da pomognu kako bi se Lena vratila normalnom životu” naveli su organizatori.

Veče domaće muzike počinje u 19 časova.

Novac možete uplatiti na ime Milena Sedlarović 200-128791361-25 Banka poštanska štedionica.

Izvor: TV Most

KiMTO GračanicaLena Jovanovićhumanitarna akcija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva