:

:

TV Most

Foto: RTV Puls

clock

Oktobar 08, 2021   19:03

0

172

I u Gnjilanu javni poziv Nacionalne službe za zapošljavanje "Moja prva plata"

Nacionalna služba za zapošljavanje,  raspisala je javni poziv za realizaciju programa podsticanje i zapošljavanje mladih „Moja prva plata“.

Ukoliko ste mlađi od 30 godina, imate stečeno srednje ili visoko obrazovanje i ukoliko ste bez radnog iskustva , odnosno sa maksimalno šest meseci radnog iskustva – Program „Moja prva plata” idealna je šansa za sve nezaposlene, kaže za RTV Puls direktor NSZ  filijale u Gnjilanu Ivan Stoilković.

Prijavljivanje kandidata za Program počinje 1. oktobra I trajaće do 31 oktobra, a osposobljavanje za rad najkasnije u decembru 2021. Godine.

Kandidati koji su se prijavili prošle godine i nisu izabrani za učešće u Programu, a žele da učestvuju i ove i ispunjavaju uslove, koristiće prethodno kreirane naloge na Portalu za elektronsku identifikaciju – eID-ju, pristupaće direktno portalu Moja prva plata i kreirati svoj novi profil. Svi ostali će morati prvo da kreiraju nalog na Portalu za elektronsku identifikaciju – eID-ju, pa potom da se prijave na portal Moja prva plata.

Odabrani  kandidati tokom devet meseci osposobljavanja za rad steći ćete prva radna iskustva, primeniti stečena znanja i razviti nove veštine, unaprediti radne navike, a za svoj rad bićete plaćeni.

Izvor: RTV Puls

KiMGnjilaneNSZMoja prva plata
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva